Face Oil white lily

249 kr

Lätt ansiktsolja som återfuktar på djupet och ger huden näring och spänst.

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Lätt ansiktsolja som boostar huden med fukt och näring. Innehåller komponenter som är naturligt rika på vitaminer och essentiella fettsyror.

Skäm bort ditt ansikte med den här stärkande ansiktsoljan som kapslar in fukt, tillför näring och främjar cirkulationen i huden. En produkt med många olika vårdande egenskaper som passar alla hudtyper. Absorberas lätt och är perfekt under makeup!

Utförligare innehållsdeklaration:

Äkta marockansk arganolja och gurkörtsoljaMjukgör, balanserar och ger lyster. Oljorna förser huden med omega 3, 6 och 9 som stärker hudbarriären och gör den mer uthållig samt elastisk. Gurkörtsolja innehåller en cocktail av vitamin A, D, E och K och har en särskilt hög halt av GLA (gammalinolensyra) som verkar antiinflammatoriskt och balanserande.

Arganolja: Arganolja har ett extra högt innehåll av vitamin E som har en regenererande och skyddande effekt. Tistelolja är cirkulationsfrämjande och har ett högt innehåll av omega 6. Arganolja har en lättare konsistens som enkelt tränger ner i huden. Konsistensen är som sagt lätt, men oljan har en tung vikt när det gäller fördelar för hyn. Arganolja är rik på massa ämnen, bland annat E-vitamin (som tidigare nämnt), fettsyror, antioxidanter och skvalen. Arganolja har också kompetense för att behandla flera olika hudåkommor.

3 styrkor:

  • Lätt icke-fet olja
  • Återfuktar på djupet
  • Ger näring, spänst och lyster

 

Användning:
Appliceras med fördel när huden är lätt fuktig för optimal absorption. Några få droppar av detta dryga koncentrat räcker till ansikte, hals och dekolletage. Tips: ge din foundation ett extra glow genom att blanda den med en droppe Face Oil.

Tips! Börja med rengöring, löddra upp Face Wash i handflatan. Skölj rent, därefter applicera Face Oil, när huden är lätt fuktig för optimal absorption. Några få droppar av detta dryga koncentrat räcker till ansikte, ögon område, hals och dekolletage.
Avslutningsvis använder du Eye Lash Serum till fransarna, lägg en tunn linje längs frans-raden.

 

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast.

20 ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,078 kg
Dimensioner3,9 × 3,9 × 8,5 cm
Doft

white flowers

Innehåll

Arganolja, E-vitamin, Fragrance – allergenfri, Gurkörtsolja – mjukgörare, Tistelolja – mjukgörare, rik på omega 6 + 9

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Face Oil white lily”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *