Hyaluronic Day Cream 60ml

199 kr

Hyaluronsyra och niacinamide är ingredienser som huden älskar, därför har vi nu skapat vår dagkräm Hyaluronic Day Cream!

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Hyaluronsyra och niacinamide är ingredienser som huden älskar, därför har vi nu skapat vår dagkräm Hyaluronic Day Cream!
Vår dagkräm har en formula som snabbt sjunker in i huden och den börjar jobba direkt vid applicering. Hyaluronic Day Cream är suverän under make-up som en primer. Återfuktande, förstärkande och mjukgörande dagkräm som reducerar fina linjer samt håller huden mjuk och stimulerad.

Niacinamide:

Känt som vitamin B3 är en fantastisk ingrediens. Enzymerna i vår hud är en viktig del i hudens kollagenproduktion och bildandet av lipider, som dels gör huden fast och smidig. Men dessa enzymer minskar i takt med åldern och fina linjer börjar träda fram. Genom att använda vår nattkräm med niacinamide så kan den processen ske långsammare och niacinamide har även antiinflammatoriska egenskaper som kan ha en fantastisk verkan på aknebenägen hud.

Vad är Niacinamide bra för?

Några av de positiva effekterna är mindre synliga porer, en starkare och friskare hudbarriär, bättre fukthalt, jämnare hudton och minskade ålderstecken. Ovanpå det hjälper den till att balansera huden och ge den mer lyster.

Hyaluronsyra:

En torr huds hjälte. Hyaluronsyra är ett fuktbindande ämne som redan finns i huden. Hyaluronsyra och kollagen är det som håller hudens lager och struktur i rätt skick, men produktionen avtar när vi åldras. Hyaluronsyra hjälper även till med celltransportering, inflammationer i huden och sårläkning.

Jojobaolja:

Hudstärkande, rik på fleromättade omegafettsyror, den har egenskaper som liknar sebum vilket är hudens naturliga smörjmedel. Jojoba har en förmåga att smidigt transporteras mellan de olika hudlagren. Den underlättar därför upptaget av andra ingredienser. Jojoba är även naturligt rik på vitamin E som är magi för torr hud. Men frukta inte jojoba om du har en oljig hudtyp, alla hudtyper gillar vitamin E då den hjälper till att stärka hudens barriär, förebygger fina linjer och helt enkelt är din huds “riddare i skinande rustning”

Användning:
Appliceras varje morgon som sista steget i din hudvårdsrutin.
Tips! Tvätta ansiktet med Face Wash och torka huden lagom men behåll huden lite fuktig. Därefter applicerar du Hyaluronic Day Cream! Använd gärna Hyaluronic Day Cream under make-up för att få en återfuktad look utan att sminket blir kakigt. Avsluta med några droppar Face Oil eller Face Oil+.

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty freeFörpackningen källsorteras som glas, plast och metall.

60ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,111 kg
Dimensioner3 × 3 × 13 cm
Innehåll

Aqua purificata – omvänt osmosvatten, E-vitamin, Emuglator – vegetabiliskt emulgeringsmedel, Fragrance – allergenfri, Hyaluronsyra – fuktbindare, Jojobaolja – mjukgörare, Niacinamide – Mjukgörare, revitaliserande, SensiCare 4200 – konserveringsmedel, Squalane – mjukgörare /antioxidant, Tistelolja – mjukgörare, rik på omega 6 + 9

Recensioner