Hyaluronic Night Cream 60ml

219 kr

Nattkräm berikad med niacinamide, hyaluronsyra och provitamin B5

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Hyaluronsyra, niacinamide och provitamin b5 är ingredienser som huden älskar, därför finns det i vår nattkräm, Hyaluronic Night Cream! 
Nattkrämen, med sin lyxiga formula, är återfuktande, förstärkande och mjukgörande nattkräm som reducerar fina linjer samt håller huden mjuk och stimulerad.

Niacinamide:

Känt som vitamin B3 är en fantastisk ingrediens. Enzymerna i vår hud är en viktig del i hudens kollagenproduktion och bildandet av lipider, som dels gör huden fast och smidig. Men dessa enzymer minskar i takt med åldern och fina linjer börjar träda fram. Genom att använda vår nattkräm med niacinamide så kan den processen ske långsammare. Niacinamide har även antiinflammatoriska egenskaper, som kan ha en fantastisk verkan på aknebenägen hud.

Vad är Niacinamide bra för?

Några av de positiva effekterna är mindre synliga porer, en starkare och friskare hudbarriär, bättre fukthalt, jämnare hudton och minskade ålderstecken. Ovanpå det hjälper den till att balansera huden och ge den mer lyster.

Hyaluronsyra:

En torr huds hjälte. Hyaluronsyra är ett fuktbindande ämne som redan finns i huden. Hyaluronsyra och kollagen är det som håller hudens lager och struktur i rätt skick, produktionen avtar när vi åldras. Hyaluronsyra hjälper även till med celltransportering, inflammationer i huden och sårläkning.

Provitamin B5 /panthenol: 

Attraherar fukt och stabiliserar hudens barriärfunktion. Torr hud blir återfuktad på djupet och mogen hud blir mer smidig och slät. Sheasmör är en av de ingredienserna som skiljer natt- och dagkrämen åt. Sheasmör bevarar hudens fuktighet och skyddar huden mot fria radikaler. Har högt innehåll av antioxidanter vitamin A och E som skyddar huden mot fria radikaler. Vilket är perfekt under natten då kroppen ägnar sig åt att reparera huden. Jojobaolja hudstärkande, rik på fleromättade fettsyror, den har sebum-liknande egenskaper och smidigt transporterar fukt mellan hudlagren.

Användning:
Appliceras varje kväll som sista steget i din hudvårdsrutin.
Tips! Tvätta ansiktet med Face Wash och torka huden lagom men behåll huden lite fuktig. Därefter applicerar du Hyaluronic Night Cream och sedan Eye Lash Serum på fransarna och brynen. Avsluta med några droppar Face Oil eller Face Oil+.

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty freeFörpackningen källsorteras som glas, plast och metall.

60ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,111 kg
Dimensioner3 × 3 × 13 cm
Innehåll

Aqua purificata – omvänt osmosvatten, D-Panthenol – Pro vitamin B5, fuktbindare, E-vitamin, Emuglator – vegetabiliskt emulgeringsmedel, Fragrance – allergenfri, Hyaluronsyra – fuktbindare, Jojobaolja – mjukgörare, Niacinamide – Mjukgörare, revitaliserande, SensiCare 4200 – konserveringsmedel, Sheasmör – mjukgörare, Squalane – mjukgörare /antioxidant, Tistelolja – mjukgörare, rik på omega 6 + 9

Recensioner