Natural Beauty Gift Set

349 kr

Present till dina närstående!

Ett prisvärt och färdiginslaget presentkit med 3 produkter som tillsammans skapar en enkel och magisk hudvårdsrutin!

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Present till dina närstående!

Ett prisvärt och färdiginslaget presentkit med 3 produkter som tillsammans skapar en enkel och magisk hudvårdsrutin!

Just nu endast 349:-

Ordinariepris: 499:- (värde på innehållet 733:- )

Innehåll i presentboxen:
Face Oil+: En Rolls-Royce olja för torr, känslig och mogen hud. 100% naturliga råvaror av premiumkvalitet har omsorgsfullt valts ut för sina kraftfullt fuktgivande, vårdande och vitaliserande egenskaper.Face Oil + är ett välkomponerat oljeserum för ansiktet. Serumet påskyndar hudens cellförnyelse och stärker hudbarriären. Formulan består av oljor som är naturligt rika på vitamin A och har berikats med retinol. Huden får ökad lyster, jämnare hudton och fina linjer blir märkbart reducerade efter en tids användning.

Face Wash:En lätt löddrande oljebaserad ansiktsrengöring för alla hudtyper som rengör skonsamt och effektivt utan att störa hudens barriärfunktion. Face Wash är med sina välgörande oljor och milda tensid en behaglig lätt löddrande ansiktsrengöring som effektivt avlägsnar orenheter och makeup (även vattenfast) utan att torka ut. Lämnar huden mjuk, frisk och balanserad. Olivolja verkar mjukgörande och vårdande med sitt rika innehåll av vitamin A och E, fleromättade fettsyror samt squalane som främjar hudens barriärfunktion. Ricinolja har en förmåga att rengöra på djupet samtidigt som den mjukgör och även besitter antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. En bra rengöring är grunden i varje hudvårdsrutin. Ta dig tid att massera in Face Wash i huden och njut av den behagliga doften!

Hyaluronic Day Cream: Hyaluronsyra och niacinamide är ingredienser som huden älskar, därför har vi nu skapat vår dagkräm Hyaluronic Day Cream!
Vår dagkräm har en formula som snabbt sjunker in i huden och den börjar jobba direkt vid applicering. Hyaluronic Day Cream är suverän under make-up som en primer. Återfuktande, förstärkande och mjukgörande dagkräm som reducerar fina linjer samt håller huden mjuk och stimulerad.

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,327 kg
Dimensioner11,5 × 16 × 3,5 cm
Recensioner