Gentle Hands – Handkräm coconut

119 kr

Mjukgörande handkräm berikad med hyaluronsyra.

Doftar underbart av kokos

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Nu med hyaluronsyra!

Reparerande handkräm med hyaluronsyra, provitamin B5 och vitamin E.

Gentle Hands är en skonsam och behaglig handkräm som återfuktar på djupet och tillför näring. Handkrämen är så mjuk och absorberas snabbt av huden. Den har hela familjen glädje av. Gentle Hands finns i flera doftserier. Välj din favorit! 

Lite om innehållets krafter:

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i huden. Den hjälper till att binda fukten på utsidan av kroppen och transporterar fukten genom alla hudlager. Hyaluronsyra är helt enkelt det bästa för din hud! Provitamin B5 har fuktbindande och regenererande egenskaper och antioxidant vitamin E skyddar huden mot yttre påfrestningar. Jojobaolja är hudstärkande, rik på fleromättade fettsyror och har även egenskaper som liknar hudens naturliga smörjmedel. Jojobaolja har även en förmåga att smidigt transporteras mellan de olika hudlagren och underlättar därför upptaget av andra ingredienser. Arganolja innehåller flera sorters lipider och fettsyror med egenskaper som är främjande för hudbarriären. Ta för vana att smörja in dina händer efter varje handtvätt så att de håller sig mjuka och fina!

Kom ihåg att även ge kärlek och omtanke till dina naglar. Vi rekommenderar att du oljar in dina naglar med Nail Drops, 2ggr / dag, gärna morgon och kväll. Nail Drops finns även med refill Användning: Applicera vid behov och gärna efter varje handtvätt för att förebygga torra händer, avsluta med nagelolja. Dofter: Citrus – eteriska oljor, citrongräs, mandarin Coconut – allergenfri doft Cranberry – naturparfym Hazelnut – allergenfri doft, nötfri Natural – utan doft Strawberry – allergenfri doft White flowers – allergenfri doft

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför. Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast och metall. 100 ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,095 kg
Dimensioner4 × 4 × 14 cm
Doft

coconut

Innehåll

Aqua purificata – omvänt osmosvatten, Arganolja, Blooming Chela – konserveringsmedel, Cetylalkohol – Konsistensgivare, D-Panthenol – Pro vitamin B5, fuktbindare, E-vitamin, Emuglator – vegetabiliskt emulgeringsmedel, Fragrance – allergenfri, Hyaluronsyra – fuktbindare, Jojobaolja – mjukgörare, SensiCare 4200 – konserveringsmedel

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Gentle Hands – Handkräm coconut”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *