Nail Drops penna original/citrus

89 kr

Nagelolja som stärker och vårdar naglar och nagelband.

Se film på YouTube

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Nyhet! Pennor gör det lättare!

Nu finns Nail Drops även som penna med pensel med en skruvfunktion som transporterar produkten ut till penseln. Enklare, smidigare och lätt att ha med i jackan/väskan/fickan.

Gör så här: Skruva längst ner på pennan för att få upp produkten, applicera sedan runt nagel och nagelband. Applicera sedan vid behov, gärna flera ggr om dagen. 

Denna gyllene 100% naturliga nagelolja är Camilla of Swedens flaggskepp. Med sin kosmetiska elegans och sina vårdande egenskaper har den kommit att bli ett självklart val för såväl salonger som privatkunder.

Nail Drops har omsorgsfullt formulerats av en utbildad nagelterapeut med god kännedom kring nagelns unika behov. Oljan verkar reparerande, stärkande, och vårdande för naglar och nagelband och innehåller endast naturliga råvaror av premiumkvalitet. Jojobaolja är naturligt rik på fleromättade omegafettsyror och vitamin E som bidrar till att göra nageln mer resistent. Nail Drops har en kosmetiskt elegant formula som är lätt och smidig att jobba med. Produkten har även berikats med eteriska oljor av apelsin och lavendel samt äkta myrra för att boosta med antiseptiska, cirkulationsfrämjande och sårläkande egenskaper!

  • Stärker och vårdar naglar/nagelband
  • Lätt och smidig formula
  • Antiseptisk

 

Nail Drops används av eliten inom nagelyrket!  Bland annat av Madelene Wolf som är verksam nagelterapeut och lärare på internationell nivå. Hon har varit svensk mästare, 2* europeisk mästare och 2017 blev hon Global Champion. På hennes salong hittar du hela 61 st. troféer med 1: a-3:e platser från tävlingar runtom i världen.

Finns i dofterna:
Coconut
– allergenfri doft av kokos, myrrha
Original/Citrus 
– lavendel, apelsin, myrrha
Strawberry – allergenfri doft av jordgubb, myrrha
White Lily – naturparfym av vita liljor, myrrha

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som metall.

2ml

 

Nageloljan innehåller naturliga ingredienser vilket gör att den fryser/stelnar i kyla (under + 7 grader). I rumstemperatur blir den dock snabbt flytande igen.

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,019 kg
Dimensioner11 × 1,2 × 12 cm
Doft

original/citrus

Innehåll

Apelsin – eterisk olja, E-vitamin, Jojobaolja – mjukgörare, Lavendel – eterisk olja, Myrrha – eterisk olja

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Nail Drops penna original/citrus”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *