Nail Polish Remover 130ml

69 kr

Skonsam och effektiv nagellacksremover.

Se film på YouTube.

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Snabbverkande nagellacksremover som effektivt avlägsnar nagellack på ett skonsamt sätt.

Vi har även valt bort uttorkande alkoholbaser samt uteslutit oljor, som i den här typen av produkt lätt kan orsaka missfärgningar av nageln eller lämna kvar rester på nagelytan, vilket i sin tur försämrar vidhäftningen av lacket. Produkten passar både naturlig nagel och konstmaterial, verkar antiseptiskt och har en frisk doft av citrongräs.

3 styrkor

  • Avlägsnar skonsamt och effektivt nagellack
  • Snabbverkande
  • Olje fri

Naglarna är ditt visitkort och de bör tas hand om, Remover är perfekt att preppa nageln med innan lack för att ta bort fett eller oljerester och den doftar så gott!

*Vi har valt att ha aceton i vår produkt eftersom den korta kontakttiden med nageln är mer skonsamt än acetonfria alternativ som kräver mycket mer friktion för att avlägsna nagellacket. Formulan verkar blixtsnabbt, avdunstar på några sekunder och kräver minimal friktion för att på ett skonsamt och effektivt sätt få bort även de svåraste nagellacksrester. Formulerad av utbildad nagelterapeut.

Tips

Efter borttagning av nagellacket, tipsar vi att olja in naglarna med nagel-olja.
Vi rekommenderar också att du använder Gentle Clean, handtvål och Gentle Hands, handkräm. Handkrämen är nu uppdaterad och innehåller högkvalitativ hyaluronsyra.
Har du spruckna sköra naglar? Då tipsar vi om Myrrha Booster. Myrrha finns både som penna och i en bra pipett flaska på 10ml.

Köp en smidig pumpflaska till, för lättare hantering.

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast. 

130ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,126 kg
Dimensioner4 × 4 × 13,5 cm
Storlek

130ml, pumpflaska

Innehåll

Aceton – ren aceton, Aqua purificata – omvänt osmosvatten, Citrongräs

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Nail Polish Remover 130ml”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *