Gentle Clean citrus

99 kr

Lyxig hand- och kroppsrengöring.

Doftar citrusfrukt.

Se film om tvålen på YouTube

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Lyxig tvålfri hand- och kroppsrengöring.

Gentle Clean har en “tvålfri formula”. Skonsamt och effektivt rengör tvålen, utan att störa hudens barriärfunktion. Den innehåller milda tensider från kokos. Dessa hjälper huden att behålla sin naturliga skyddande barriär, samtidigt som den rengör ordentligt. Eteriska oljor från citrongräs och mandarin, verkar antiseptiskt och ger även en uppfriskande doft! Tvålen är SLS och SLES fri. Vilket innebär att den är fri från ämnen som tar bort hudens naturliga smörjegenskaper och den blir mer vänlig för miljön. Därför kallar vi Gentle Clean för “tvålfri” då den är fri från sulfater, som tvättar bort hudens naturliga oljor.
Rengöringen är väldigt koncentrerad, vilket innebär att den är dryg. Formulan ha ett lågt innehåll av råvaror, för att vi älskar det enkla.

3 styrkor:

Produkten är biologisk nedbrytbar.

Vilket betyder att den kan användas vid ute bad i sjö och hav. 

Tvålen finns i refill, 1000ml. Den räcker till 4 st fyllningar.

Användning:

Ta en pumpning med Gentle Clean i handen, blanda sedan med vatten och löddra upp till ett skum. Tvätta huden och skölj med vatten därefter. Tvålen är mild och passar hela familjen.

Tips

Gentle Clean kan användas både som body wash och handtvål. Används med fördel tillsammans med vår nagelborste för att rengöra naglarna! Därefter smörjer du in huden med Gentle Hands. Handkrämen vårdar och mjukgör. Till kroppen använder du Body Oil helst på lätt fuktad hud.

Se film om tvålen på YouTube

Dofter:
Citrus – eteriska oljor, citrongräs, mandarin
Coconut – allergenfri doft
Cranberry – naturparfym
Hazelnut – allergenfri doft, nötfri
Natural – utan doft
Strawberry – allergenfri doft
White flowers – allergenfri doft

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast.

 250ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,302 kg
Dimensioner5 × 5 × 18 cm
Doft

citrus

Innehåll

Aqua purificata – omvänt osmosvatten, Citrongräs, Glycerin – vegetabilisk fuktbindare, Mandarin – eterisk olja, Mjölksyra – för pH justering, Perlastan L30 – mild tensid med ursprung från kokos, SensiCare 4200 – konserveringsmedel, Suga Nate – mild tensid med ursprung från kokos

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Gentle Clean citrus”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *