Ekologiskt Läppglans Linnéa

49 kr

Naturligt läppglans som ger volym och lyster.

Se film på YouTube

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Trutvalla är en serie läpprodukter som är framtagna för att hålla dina läppar i toppskick. 100% naturliga råvaror av premiumkvalitet har omsorgsfullt valts ut för sina mjukgörande, skyddande och vitaliserande egenskaper.

Trutvalla läppglans har en kosmetiskt elegant formula som ger läpparna färg, lyster och fyllighet samtidigt som den mjukgör, vårdar och återfuktar på djupet. Benzoin har läkande egenskaper för narig och sprucken hud. Jojobaolja har en förmåga att effektivt transportera fukt mellan hudlagren och har även sebumliknande egenskaper. Då läpparna saknar talgkörtlar och därför inte kan producera sebum, som är hudens naturliga smörjmedel, är jojobaolja en mycket fördelaktig komponent i en läpprodukt. Bivax och karnaubavax är kända för att vara skonsamma och för att effektivt förhindra fuktförlust. Antioxidant vitamin E skyddar mot fria radikaler. Ett läppglans som ger läpparna ett vackert skimmer, samtidigt som det verkar vitaliserande och ökar läpparnas motståndskraft!

  • Ger ett vackert skimmer
  • Återfuktar på djupet, skyddar och vitaliserar
  • Formula som låter läpparna andas och som varken kladdar eller torkar ut

Tips:

Använd Trutvalla cerat för regelbunden vård av dina läppar. Smidig att ha i väskan.
Vi tipsar även om att ha en flaska H2O2
som håller baciller på avstånd.

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som hårdplast och metall.

2 ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,012 kg
Dimensioner1,5 × 1,5 × 6,5 cm
Färg

Linnéa

Innehåll

Äkta mineralpigment – färgpigment fritt från nanopartiklar, Benzoin – essentiell olja, läkande för hudsprickor, Bivax – mjukgörare/konsistensgivare, E-vitamin, Jojobaolja – mjukgörare, Karnaubavax – mjukgörare, Lanolin – mjukgörare, Ricinolja – mjukgörare

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Ekologiskt Läppglans Linnéa”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *