100% naturlig desinfektionsspray med 3% väteperoxid outlet

30 kr

100% naturlig desinfektionsspray.

Ord pris: 85:-

Slut i lager

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Samtliga OUTLET produkter säljes pga: kort datum, uppdaterad förpackning, feltryck, varierande kvalitet 2a hands sortering. 

En snabbverkande desinfektionsspray med 3% stabiliserad väteperoxid som effektivt tar död på bakterier och mikroorganismer genom oxidation. Sprayen är högeffektiv både mot virus med hölje (såsom Corona och influensa) samt utan hölje (såsom vinterkräksjukan). Produkten är av Food Grade kvalitet, består av endast vatten och syre och är skonsam mot hud och miljö!

Denna mångsidiga desinfektionsspray är praktisk att allt ha nära till hands! Väteperoxid är desinficerande och antiseptiskt mot de flesta typer av mikroorganismer. Lösningen är luktfri, klibbar inte, svider inte och torkar inte ut huden. Den har en långtidsverkande effekt och är snäll mot kropp och miljö.

  • Desinfektion av händer och ytor
  • 100% naturlig och skonsam mot hud och miljö

 

 

Användning:

Handdesinfektion
Spraya rikligt, gnid in båda händerna (även mellan fingrarna) och låt lufttorka. Eventuell lukt kommer från nedbrutna bakterier och försvinner efter en kort stund.

Ytor
Använd sprayen för att rengöra diskbänk, vitvaror, livsmedel etc. genom att spraya direkt på ytan eller i vissa fall blanda ut med vatten.

 

Säkerhet och Förvaring
Väteperoxid 3% koncentration behöver inte säkerhetsmärkas men produkten bör ändå hanteras varsamt. Spraya eller tvätta ej nära ögonen. Vid kontakt med ögonen tvätta eller spola ögat med vatten. Om symptom kvarstår efter sköljning, kontakta läkare. Förvaras torrt, mörkt och svalt. Undvik direkt solljus som påskyndar utfällningen av syre och kan göra flaskan spänd. Blir flaskan spänd, pyser du den genom att skruva av spraypumpen från flaskan, skruva på igen. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten är flamsäker. Produkten har tidvis avtagande styrka. Normal avfällning är 0,4–0,5% per år. Det innebär att din produkt efter ett år har en styrka kring 2,5–2,6% vid bra förvaring. Bryts ned till syre och vatten. Produkten i sig är luktfri men en snabbt övergående svag ättikliknande doft kan uppstå när väteperoxiden reagerar på virus och bakterier på huden. Doften försvinner fort!

Food Grade kvalitet
Food Grade innebär att den inte har några kemiska tillsatser och kan användas för att rengöra ytor som kommer i kontakt med livsmedel samt direkt på livsmedel.

 

 

Innehåller:
3% H2O2
– väteperoxid
Omvänt osmosvatten 

 

Innehåll

Ytterligare information

Storlekar

1000ml refill, 200ml refill, 250 ml, 90ml spray

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”100% naturlig desinfektionsspray med 3% väteperoxid outlet”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *