After Sun / Lavendel Care 90ml outlet

90 kr

Multifunktionell After Sun olja.

Slut i lager

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

NOTERA: Samtliga OUTLET-produkter säljes pga: kort datum, uppdaterad förpackning, feltryck, varierande kvalitet 2a hands sortering.

Multifunktionell After Sun olja som lugnar och reparerar.
After Sun (tidigare Lavendel Care) är en olja till hela kroppen med lugnande och reparerande egenskaper. Nyckelingrediensen är lavendelolja av premiumkvalitet som utöver sin behagliga doft även verkar antiseptiskt och lugnande. Jojobaolja är hudstärkande, rik på fleromättade fettsyror och har även egenskaper som liknar hudens naturliga smörjmedel. Jojobaolja har även en förmåga att smidigt transporteras mellan de olika hudlagren och underlättar därför upptaget av andra ingredienser. Gurkörtsolja innehåller både omega 3, 6 och 9 och har en hög halt av GLA (gammalinolensyra) som har en barriärfrämjande och inflammationsreducerande effekt. Vitamin E och rosmarin är kraftfulla antioxidanter. After Sun lugnar, reducerar rödhet och reparerar. Produkten förlänger även hållbarheten av solbrännan vid kontinuerlig användning efter solexponering.Produkten hette från början Lavendel Care och har länge använts av våra kunder för att behandla allt från hudbristningar till psoriasis, brännskador och insektsbett. Produkten har samma regenererande ursprungsformula som Lavendel Care men heter numera After Sun för att lyfta fram oljans vanligaste användningsområde.

  • After Sun olja som lugnar och reparerar
  • Förlänger solbrännans hållbarhet
  • Multifunktionell olja med flera användningsområden

 

Användning: Applicera oljan på ren hud efter solexponering. För övriga användningsområden appliceras produkten regelbundet eller vid behov.

Innehåller:
E-vitamin
– antioxidant
Gurkörtsolja – mjukgörare
Jojoba – mjukgörare
Lavendel – eterisk olja

90 ml

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast.

Innehåll

Ytterligare information

Storlek/Paketpris

Prov, 30 ml prov, 90 ml

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”After Sun / Lavendel Care 90ml outlet”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *