After Sun refill

419 kr

Refill flaska

Multifunktionell After Sun olja.

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Multifunktionell After Sun olja som lugnar och reparerar.

After Sun (tidigare Lavendel Care) är en olja till hela kroppen med lugnande och reparerande egenskaper. Nyckelingrediensen är lavendelolja av premiumkvalitet som utöver sin behagliga doft även verkar antiseptiskt och lugnande. Jojobaolja är hudstärkande, rik på fleromättade fettsyror och har även egenskaper som liknar hudens naturliga smörjmedel. Jojobaolja har även en förmåga att smidigt transporteras mellan de olika hudlagren och underlättar därför upptaget av andra ingredienser. Gurkörtsolja innehåller både omega 3, 6 och 9 och har en hög halt av GLA (gammalinolensyra). GLA har en barriärfrämjande och inflammations-reducerande effekt. Vitamin E och rosmarin är kraftfulla antioxidanter. After Sun lugnar, reducerar rödhet och reparerar. Produkten förlänger även hållbarheten av solbrännan vid kontinuerlig användning efter solexponering.

Produktens namn var från början Lavendel Care. Den har länge använts av våra kunder för att behandla allt från hudbristningar till psoriasis, brännskador och insektsbett. Produkten har samma regenererande formula som Lavendel Care. Den heter numera After Sun för att lyfta fram oljans vanligaste användningsområde.

  • After Sun olja som lugnar och reparerar
  • Förlänger solbrännans hållbarhet
  • Multifunktionell olja med flera användningsområden

 

Användning: Applicera oljan på ren hud efter solexponering. För övriga användningsområden appliceras produkten regelbundet eller vid behov.

Tips:

Applicera After Sun på väl rengjord hud, då börjar du med att löddra in Gentle Clean som lyfter skonsamt bort smuts från huden. Skölj rent, därefter torkar du inte huden torr. Låt huden vara fuktig när du ska smörja in dig med After Sun. Oljorna absorberas bäst på fuktig – blöt hud, vilket förhindrar kladdig känsla.

Använd Tan Oil före du vistas i solen. Sololjan är berikad med både karotin och kokos. Dessa ämnen gynnar hudens egna melanin produktion, som ökar färgsättningen. Sololjan finns även med refill för att lätt och smidigt, fylla på din reseförpackning.

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast förpackning

250ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,247 kg
Dimensioner5 × 5 × 18 cm
Innehåll

E-vitamin, Gurkörtsolja – mjukgörare, Jojobaolja – mjukgörare, Lavendel – eterisk olja, Rosmarin – eterisk olja

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”After Sun refill”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *