Tan Oil white flower

169 kr

Karotinberikad sololja som ger en djupare solbränna.

Se film om sololjan på YouTube

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Sololja som stimulerar hudens naturliga melaninproduktion och ger en djupare solbränna.

Tan Oil ger en djupare och mer gyllene solbränna tack vare sitt innehåll av karotin som stimulerar hudens naturliga melaninproduktion. Sololjan har en bas av jojobaolja och kokosolja. Fetterna och de essentiella aminosyrorna i kokosolja stärker hudbarriären, skyddar mot uttorkning och ger lyster medan jojobaolja effektivt transporterar karotinet mellan de olika hudlagren och återfuktar på djupet. Tistelolja har ett naturligt högt innehåll av aminosyror och verkar lugnande och återfuktande för huden. Antioxidant Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar.

3 styrkor

  • Stimulerar hudens naturliga melaninproduktion
  • Ger en djupare mer gyllene solbränna
  • Skyddar mot uttorkning till följd av solexponering

 

Användning:
Applicera generös mäng Tan Oil ca 30 min före solexponering, därefter varannan timme när du vistas i solen. Smörj in dig med After Sun på ren hud för att lugna, reparera och stärka huden efter solvistelse. Tänk på att sololjan kan färga av sig på ljusa textilier.

 

Sola smart för bästa resultat
Tan Oil innehåller inget extra tillsatt solskydd, förutom oljornas naturliga innehåll av spf 4. Har du känslig hud så kompletterar du med ett solskydd som du applicerar ovanpå Tan Oil. Ett solskydd hindrar inte din hud från att bli brun. Tvärtom kommer din solbränna att hålla längre om du undviker att bränna dig. Var försiktig och sola med respekt! Tänk på att solen är som starkast mellan kl. 11-15. Uppsök skugga och komplettera med kläder, solhatt och solglasögon när strålarna är som starkast. Små barn bör undvika att vistas i direkt solljus.

Om olyckan är framme och du bränt dig kan du använda vår After Sun olja som lugnar och reparerar huden. Vi rekommenderar att du använder After Sun varje dag som du vistats i solen.

 

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast.

 60ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,112 kg
Dimensioner4 × 4 × 14 cm
Doft

White Flowers

Innehåll

E-vitamin, Fragrance – allergenfri, Jojobaolja – mjukgörare, Karotin – provitamin A, antioxidant, Kokosfett – mjukgörare, Tistelolja – mjukgörare, rik på omega 6 + 9

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Tan Oil white flower”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *