Tan Oil original

(11 kundrecensioner)

169 kr

Karotinberikad sololja som ger en djupare solbränna.

Se film om sololjan på YouTube

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Sololja som stimulerar hudens naturliga melaninproduktion och ger en djupare solbränna.

Tan Oil ger en djupare och mer gyllene solbränna tack vare sitt innehåll av karotin som stimulerar hudens naturliga melaninproduktion. Sololjan har en bas av jojobaolja och kokosolja. Fetterna och de essentiella aminosyrorna i kokosolja stärker hudbarriären, skyddar mot uttorkning och ger lyster medan jojobaolja effektivt transporterar karotinet mellan de olika hudlagren och återfuktar på djupet. Tistelolja har ett naturligt högt innehåll av aminosyror och verkar lugnande och återfuktande för huden. Antioxidant Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar.

3 styrkor

 • Stimulerar hudens naturliga melaninproduktion
 • Ger en djupare mer gyllene solbränna
 • Skyddar mot uttorkning till följd av solexponering

 

Användning:
Applicera generös mäng Tan Oil ca 30 min före solexponering, därefter varannan timme när du vistas i solen. Smörj in dig med After Sun på ren hud för att lugna, reparera och stärka huden efter solvistelse. Tänk på att sololjan kan färga av sig på ljusa textilier.

 

Sola smart för bästa resultat
Tan Oil innehåller inget extra tillsatt solskydd, förutom oljornas naturliga innehåll av spf 4. Har du känslig hud så kompletterar du med ett solskydd som du applicerar ovanpå Tan Oil. Ett solskydd hindrar inte din hud från att bli brun. Tvärtom kommer din solbränna att hålla längre om du undviker att bränna dig. Var försiktig och sola med respekt! Tänk på att solen är som starkast mellan kl. 11-15. Uppsök skugga och komplettera med kläder, solhatt och solglasögon när strålarna är som starkast. Små barn bör undvika att vistas i direkt solljus.

Om olyckan är framme och du bränt dig kan du använda vår After Sun olja som lugnar och reparerar huden. Vi rekommenderar att du använder After Sun varje dag som du vistats i solen.

 

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast.

60ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,112 kg
Dimensioner4 × 4 × 14 cm
Doft

Original

Innehåll

E-vitamin, Jojobaolja – mjukgörare, Karotin – provitamin A, antioxidant, Kokosfett – mjukgörare, Tistelolja – mjukgörare, rik på omega 6 + 9

Recensioner

11 reviews for Tan Oil original

 1. Felicia

  Bästa produkten ever! Har blivit så brun med denna produkt ❤️❤️

 2. Anette, Billesholm

  Vill du bli brun och få en jämn bränna ? Då rekommenderar jag verkligen Tan oil. Du kan använda den tillsammans med andra solskyddsfaktor också om du vill också för få mer SPF.
  Då det endast finns spf 4 i Tan Oil.
  Jag brukar tillsätts Titandioxid för att få exakt den spf jag vill ha i min Tan Oil.
  Dock blandar jag detta i en separat flaska för när jag fått lite färg så tycker jag att det räcker med endast Tan Oil ????

  Jag har använt mig av både Tan Oil och After Sun nu i säkert 5-6 år ????

 3. A. L

  Bästa jag vet
  Till o med jag som i grund och botten är rödhårig,, fräknig,, blir BRUN utan att bränna mig.!!!
  Innan jag hittade detta lilla mirakel i flaska (o Camilla). Blev jag kräftröd fick naturligtvis sveda. O sen flagnade allt bort.
  Men nu är den tiden över.
  Tack bästa Camilla Abelsson. ❤️ ❤️ ❤️

 4. Rebecka Allansson

  Har provat denna sololja tidigare och oj vilken skillnad det blev. Mina annars så bleka ben blev verkligen sommarfina och brunbrända. Kan verkligen rekommenderas ????

 5. Maja Nilsson

  Helt underbar olja!
  Är verkligen kritvit och får sällan färg.. men med denna får jag en helt ljuvlig gyllenbrun färg.
  Rekommenderar STARKT!

  • Camilla Abelsson

   Tack Maja 🙂

 6. Susanne, Göteborg

  När jag fick mitt första barn, för 47 år sedan (1972) fick jag soleksem. Då började jag använda solskyddsfaktor 20 och uppåt, för att klara av att vistas i solen. För 5 år sedan fick jag en kraftig allergisk reaktion, blev tipsad om att det kan röra sig om solskyddspreparaten jag använde, slutade med dessa. Sedan kom rekommendation att använda Tan Oil som hjälper huden att skydda sig själv. Nu är jag helt fri från både allergi och soleksem. Jag kan inte vara utan Tan Oil, den är ett måste när jag ska vara ute i solen.

 7. Åsa, Gråbo

  Gör huden mjuk och följsam. Lätt att applicera och ger ett djupt resultat snabbt.
  Den bruna färgen blir hållbar och fin.

 8. Anna, Göteborg

  Den bästa Tan Oil som finns! Jag brukar har svårt för att få en snygg brun färg.
  Men med denna får jag färg och en snygg bränna dessutom.

 9. Ann, Sommen

  Den enda olja som faktiskt ger mig en brun ton.
  Som rödhårig är det väldigt lätt att bränna sig.
  Men det har aldrig hänt sen jag började använda Camilla of Swedens fantastiska Tan Oil.
  Tack Camilla, för att du finns och tack för dina fantastiska produkter.

 10. Katarina, Tranås

  Har testat den magiska Tan Oil och tycker att alla tjejer ska ha en sån och skydda sin kropp mot solen. Rekommenderar starkt de produkter till alla som älskar och tar hand om sin hud, kropp och ansikte. Jag har hittat min nya kärlek!

 11. Victor, Malmö

  ”Efter att ha använt denna oljan har jag inte bränt mig av solen i år (2018). Min näsa brukar flagna och jag blir röd som en tomat varje år.

  Först var jag skeptisk mot att oljor hjälpte men efter att ha testat denna produkten har jag kunnat sporta mycket mer utomhus utan att vara rädd för att brännas”

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *