Handla med gott samvete

Noga utvalda ingredienser

Till våra produkter väljer vi bara ekologiska ingredienser som är naturligt framställda. Ingredienserna är gödslade med naturgödsel – alltså används inga konstgjorda tillväxtpreparat som påskyndar tillväxten negativt. Allt har sin tid i den ekologiska världen!

Sopsortering på högsta nivå

Vi sorterar utan undantag alla våra sopor: plåt, glas, plast, papper och kartong – allt har sin egen behållare. Efter sortering transporteras soporna till en avfallsanläggning, där det som kan blir återvunnet och resten förbränns i sina rätta temperaturer för minsta möjliga giftutsläpp.

Smart refillsystem

Med vårt smarta och unika refillsystem kan samma flaskor användas om och om igen. Kunden behöver bara betala för sin flaska en gång och kan sedan återkomma till salongen för att fylla på. Detta är bra för både naturen och plånboken!

Miljöfrakt till återförsäljare

Vi erbjuder DHL Miljöfrakt som alternativ när våra återförsäljare handlar hos oss. Genom att välja DHL Miljöfrakt som leveransalternativ stödjer vi arbetet med att styra om transporter som går på fossila bränslen till lastbilar som körs med förnyelsebara drivmedel.
Läs mer om DHL Miljöfrakt »