Några nöjda kunder

Jag har hittat min nya kärlek och kommer alltid att använda det som är absolut bäst för mig, Camilla of Sweden

 

Katarina , Tranås
Jag har valt Camilla of Swedens produkter, speciellt nagelbandsoljan och Trutvalla, därför att många av mina kunder tycker de är rena miraklet och även jag själv använder den. Den är mjukgörande och läker torrhet bra.
Bonnie Lundström, Bonnie's Nails n' Art
Nagelolja är min favorit för att den blir så himla mjuk och fin emot huden runt nagelbanden. Och bidrar till en bättre hållbarhet för naglarna. Jätte nöjd och skulle rekommendera alla att köpa Camillas nagelbandsolja! Mina kunder säger att deras nagelband blivit mycket bättre sedan dom började använda nagelolja.
Jag har valt att ha Camillas produkter i min salong för att jag ser en medvetenhet hos konsumenterna och efterfrågan på att kunna välja EKO har ökat mycket det sista. Man vill veta och känna till ingredienserna som produkter innehåller. Jag har ännu inte hunnit prova allt men en härlig favorit är Trutvallan! Mina kunder är också väldigt nöjda med denna! 
Mharelene Forthmeiier, Studio M
Vi har valt Camilla of Sweden som leverantör för att vi värnar om det lokala och genuina som ett företag som CoS kan erbjuda. Dessutom är Personen Camilla en fantastisk människa som tar sig tid åt sina kunder. Kanske är det just därför hennes produkter är lätta att ta till sig, hon vet vad vi behöver. Våran favorit är helt klart Trutvallan. Genialiskt namn på en genialisk produkt!
Cecilia Karlsson, Minerva
Jag blev nyfiken på Camilla of Sweden (Naildrops) när jag såg produkterna hos min leverantör av konstmaterial till naglar. Blev direkt stormförtjust och så även mina kunder! Ekologiska, producerade i Sverige och refillsystem. Allt eftersom tiden gått så har utbudet på min salong ökat och idag är Naildrops den varan jag säljer mest av!
Kicki Taavola, Nagelstudion i Boden
Favoritprodukten är än så länge Nail Drops. Ställde en fråga om bästa nagelolja som rekommenderades på ett nagelforum jag är med och Nail Drops från er rekommenderades 100%! Har kunder som gillade nageloljan jag hade tidigare men en kund kommenterade att Nail Drops var ett strå vassare. Bara positivt!
Jag köper bara NailDrops och enda anledningen till det är att de är toppen. Jag testade de själv under en längre tid innan jag satsade på att börja sälja dem. Jag ville veta att de funkade och det gör de verkligen! En av mina kunder sa en dag: Man måste köpa två, så att man alltid kan ha en med sig när man känner att man vill pyssla om sina naglar. En annan kund sa för någon dag sedan: Jag använder själv bara såna krämer mm som jag själv gör så jag vet vad de innehåller… Därefter fick hon en manikyr och jag använde NailDrops på slutet, vilket resulterade i att hon också köpte dem.
Christina, Hand och Fot
Jag är så glad över att jag kom i kontakt med dig för snart 9 år sedan, så jag fick komma i kontakt med dina underbara produkter. Efter att ha jobbat med naglar i 12 år i år så måste jag säga att dina produkter slår det mesta på marknaden. Av vad jag har testat. Både i pris o kvalitet. Du har ett tänk som är fantastiskt och med nära producerat och ekologiskt och med refill system och att du gör produkterna när man beställer dem. Annars har de ej stått på lager och väntat länge… Så jag kan varmt rekommendera dina produkter vidare av hela mitt hjärta. Mina favoriter är: Nageloljan – Nail drops. Den luktar gott och har pipett så man kan ta önskad mängd och med refill systemet så blir det billigare . Sololjan- Tan Oli. Jag har aldrig varit med om en produkt som jag blivit så snabbt brun av. Den är ett måste hela sommaren! Aftersun lotion -Lavendel care, även smörjning när man har bränt sig , smörjer in hela kroppen hela sommaren för att inte flagna. Balmen- Rätt ny i burk format. Mycket bra till allt där man är torr. Näsan när man är förkyld, läpparna och runt naglarna . Removern. Helt underbar när den doftar citrus. Trutvallan.I alla de former att smörja in sina torra läppar med. Tack för att du framställer så underbara produkter , man längtar hela tiden tills det kommer en ny produkt..
Min och mina kunders favorit är Nail Drops. Den doftar gott, stärker naglar och nagelband. Den är suverän på torra händer och exem och så är den ekologisk med ett bra pris! Camilla har bra produkter och väldigt bra service!
Vi är mycket nöjda med Nail Drops nagelolja som vi säljer mycket utav. Essential Balm är en mycket fin produkt som vi också säljer. Nyligen provade vi Hårschampo och Conditioner själva och vi är helt sålda på det, så det kommer vi att börja sälja till våra kunder.
Anki & Caroline Lindström, Bellamani
Jag har valt att handla produkter från Camilla of Sweden för att hon har fantastiska naturliga produkter. Dessutom svensktillverkade och inga kemiska tillsatser. Gillar miljötänket med påfyllningsbart. Samt det viktigaste av allt dom håller vad dom lovar. Skulle aldrig ta in och sälja något i min salong som jag inte tycker är 100%. Mina absoluta favoriter är (kan inte välja en) TRUTVALLA=beroende framkallande, naildrops och tanoil. Mina kunder älskar både naildrops och tanoil. Om naildrops säger dom att den verkligen funkar, underbar doft och dom gillar att man kan fylla på flaskan. Tanoil är dom lite chockade över att den verkligen funkar. Att dom märker stor skillnad när dom använder den. Ett måste nu när vårsolen kommer fram.
Jag älskar Trutvalla för att den gör läpparna så mjuka och så vet jag att innehållet är jättebra. Min dotter Isabelle har problem med de mesta på läpparna men har nu hittat SIN produkt., kul att den finns som läppglans med färg. Tanoil är också en favorit, torkar inte ut huden.
Carina, Ivan Selemba
Mina kunder är super nöjda med din olja du