Idén till varumärket Camilla of Sweden kom till mig under en manikyr. Jag tyckte att oljan som de flesta nagelterapeuter använde var dyr och tänkte att jag kunde skapa något bättre, mer prisvänligt och svensktillverkat. Jag hade vid tidpunkten problem med eksem på händerna och ville ha en naturlig, hudvänlig och lyxig produkt. Efter en tids experimenterande med olika formuleringar kom jag fram till ett vinnande recept och mitt flaggskepp Nail Drops var fött! Nageloljan har sedan dess kommit att bli en storsäljare och ett självklart val för både nagelterapeuter och privatkunder.

Tanken bakom varje produkt från Camilla of Sweden är att den ska vara tillverkad på ett hållbart sätt med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Produktionen sker uteslutande i Sverige och jag väljer mina leverantörer med stor omsorg. Kvalitet och transparens är viktigt för mig så att kunden känner sig trygg och säker med hur produkterna tillverkas och vad de innehåller.

En produktidé föds ofta ur ett behov hos mig själv eller någon i min närhet. Det kan vara att jag saknar en produkt eller att en viss typ av produkt inte görs med enbart naturliga ingredienser. Sedan vill jag sätta min egen prägel på produkten genom exempelvis doft och konsistens och den får gärna vara multifunktionell. Exempel på multifunktionella produkter i mitt sortiment är Tattoo Care som utöver tatueringssalva även fungerar till exempelvis läppar, armbågar och fötter. After Sun fungerar även till insektsbett, sveda och är omtyckt av många med psoriasis. Nail Drops är även perfekt som ögonserum! Refillförpackningar och att många av mina produkter är oljekoncentrat är också ett sätt att minska miljöpåverkan och att kunna erbjuda dryga produkter till mer förmånliga priser vid köp av större volymer.

Som person drivs jag av kreativitet och utmaningar; att få följa en produkts resa från idé till att slutligen bli en produkt som folk vill använda och är nöjda med är oerhört tillfredsställande. Mina kunder betyder allt för mig och den positiva feedback jag får gör att jag vill fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre!

Camilla of Sweden befinner sig i ett spännande skede där vi bakom kulisserna just nu jobbar för fullt med nya formuleringar och att göra varumärket tillgänglig hos fler återförsäljare. Även vår hemsida kommer att få ett nytt utseende och nya funktioner.

Ta hand om er själva så ses vi!