Ansiktsvård
Hårvård
Kroppsvård
Läppvård
Handla som FÖRETAG
Nagelvård
Handla som PRIVATPERSON
Tatto Care
Shop ONLINE (english)
Tillbaka upp

NÖJDA KUNDER

Jag har valt att handla produkter från Camilla of Sweden för att hon har fantastiska naturliga produkter. Dessutom svensktillverkade och inga kemiska tillsatser. Gillar miljötänket med påfyllningsbart. Samt det viktigaste av allt dom håller vad dom lovar. Skulle aldrig ta in och sälja något i min salong som jag inte tycker är 100%.
Nagelolja är min favorit för att den blir så himla mjuk och fin emot huden runt nagelbanden. Och bidrar till en bättre hållbarhet för naglarna. Jätte nöjd och skulle rekommendera alla att köpa Camillas nagelbandsolja! Mina kunder säger att deras nagelband blivit mycket bättre sedan dom började använda nagelolja.
Vi är mycket nöjda med Nail Drops nagelolja som vi säljer mycket utav. Essential Balm är en mycket fin produkt som vi också säljer. Nyligen provade vi Hårschampo och Conditioner själva och vi är helt sålda på det, så det kommer vi att börja sälja till våra kunder.
Anki & Caroline Lindström, Bellamani
Favoritprodukten är än så länge Nail Drops. Ställde en fråga om bästa nagelolja som rekommenderades på ett nagelforum jag är med och Nail Drops från er rekommenderades 100%! Har kunder som gillade nageloljan jag hade tidigare men en kund kommenterade att Nail Drops var ett strå vassare. Bara positivt!
Efter att ha jobbat med naglar i 12 år i år så måste jag säga att dina produkter slår det mesta på marknaden. Av vad jag har testat. Både i pris o kvalitet. Du har ett tänk som är fantastiskt och med nära producerat och ekologiskt och med refill system och att du gör produkterna när man beställer dem. Annars har de ej stått på lager och väntat länge… Så jag kan varmt rekommendera dina produkter vidare av hela mitt hjärta.
Tillbaka upp