Om Företaget:

Camilla startade företaget år 2005 med en tanke om att göra Sveriges bästa nagelolja, som skulle användas av eliten. När detta första mål var uppnått så fortsatte nyfikenheten att spinna vidare till skönhetsvård, där personer med känsla för högsta kvalitet- och miljömedvetenhet står i fokus.

Våra två ledord är Ärlighet och Omtanke.

Då Camilla själv kämpat med känslig hy så blev det extra viktigt att hennes produkter skulle vara helt naturliga och passa alla hud typer. Genom att använda sig av ekologiskt framtagna ingredienser, kallpressade oljor och en enorm kunskap, har hon nu plockat fram ett helt sortiment som bara fortsätter att växa. Flera av våra dofter är allergen-fria.

2013 föddes Trutvalla efter önskemål av hennes man. Som önskade en produkt a´la försvarets hudsalva. Där fick Camillas Trutvalla idé en verklighet.

Press:
Daisy Beauty

Alla produkter är Handmade i Alingsås!

Den personliga kontakten med kunden är lika viktig som innehållet i hennes produkter, därför besvaras alla frågor, rörande produkterna, av Camilla själv.

2018 gjordes en omorganisation. Sedan dess har arbetsuppgifterna fördelats inom familjen. Camilla sköter nu marknadsföring, försäljning och laborering av nya produkter.

Vi värnar lika mycket om miljön som om våra kunder, därför var vi först med vårt Refillsystem.

Vi ser ljust på framtiden och hoppas att just Du är med när vi fortsätter växa.

Vem är Camilla?

Camilla
Camilla Ceo Camilla of Sweden, Trutvalla

Camillas konditorkarriär fick ett avslut då det genererade i en aggressiv eksemutveckling. År 1999 började Camillas intresse för naturligt läkande hudvårdsprodukter.

År 2005 utbildade hon sig till nagelterapeut för att samla mer kunskap kring skapandet av nageloljan Nail Drops. Idag används Nail Drops av Sverigeeliten inom nagelbranschen.

“Tanken var från början att jag endast skulle ägna mig åt nagelvård. Men med mitt stora intresse för aromaterapi och den ökade efterfrågan på andra produkter började ett varumärke kika fram”, säger Camilla Abelsson, VD.

2011 blev vi legotillverkare till Sveriges ledande nagelmärke, Lilly Nails. Camilla tog fram två unika nageloljor, Citrus Oil och Lilly Oil.

2013 registrerades två varumärken:  Camilla of Sweden och Trutvalla.

2016 fick vi ett nyfiket intresse från Ica Maxi Alingsås, vi tog i hand och där började resan inom dagligvaruhandeln.

2018 Gjordes en omorganisation.