Vi bryr oss om dig

Därför har vi samanfattat våra kunders önskningar.

Vilken ålder har våra kunder?

Genom att se vilken ålder de som handlar hos oss har så kan vi lättare skapa produkter som passar den kundgruppens hud. Här kan vi se att majoriteten (45,5%) av våra kunder är mellan 40-55 år.

Vad är viktigast när det kommer till hudvårdsrutinen?

Här ser vi att många vill ha en rutin med återfuktande anti-aging produkter. Men produkterna får gärna också ha få steg med produkter som är multifunktionella.

Vart brukar våra kunder handla sina produkter?

Här kan vi se att de flesta handlar sin hudvård online, vilket är vanligt idag och då anpassar vi oss efter det som majoriteten av våra kunder vill!

Vilka typer av produkter har saknats på marknaden?

Många av våra kunder tycker att det bland annat har saknats djupgående ansiktskrämer, produkter som minskar flagnande hud, “klibbfria” hudvårdsprodukter, naturliga/ekologiska anti-aging produkter, en bra rengöring och prisvärd ekologisk/naturlig hudvård.

Betyder åldern att Camilla of Sweden endast tillverkar produkter för den åldersgruppen?

Självklart har vi produkter som passar hela familjen, men eftersom vår kundgrupp är 40-55 år så kan vi mer specificera produkterna för en viss hud och då blir produkterna bättre för er och man slipper skapa massa produkter som bidrar till massproduktion.

Finns era produkter bara i online-butiker?

De flesta handlar online och därför finns våra produkter mestadels på vår webshop eller hos våra återförsäljare, i deras onlinebutiker. Vi finns i vissa fysiska butiker.

E-handeln möjliggör flexibla inköp direkt från hemmet vilket både sparar tid och minskar utsläpp för transporten till och från butiken. Postbilen skulle förmodligen ändå till kundens gata och därför slipper det bli dubbla transporter. Det vill säga: då slipper en leverans ske till en butik som leder till att flera olika kunder får åka till och från butiken för att handla.

Hur kan menar ni att ni uppfyller dessa önskningar från kunder?

Vi ser att många vill ha en rutin med återfuktande anti-aging produkter. Men produkterna får gärna också ha få steg med produkter som är multifunktionella.

Därför har vi skapat till exempel vår Face Oil+ som kan användas i hela ansiktet och blandas i en dag- eller nattkräm för att ge mer fukt i krämen, vår Gentle Clean som är både en kropps- och handrengöring. Men även vår Tattoo Care som är otroligt multifunktionell! Glöm inte heller att vår Body Oil kan användas som en massageolja vid lättare massage.

Även vår After Sun kan användas för att lindra bristningar, psoriasis och andra hudåkommor.

Varför skapar ni produkter som folk saknar?

Många gånger finns det inte produkter som kunder behöver. Det kan vara allt från en vegansk handkräm till en ansiktsolja med retinol. Vi vill helt enkelt att kunder ska kunna få de som de vill ha eller som de behöver. Med hjälp av svaren i undersökningen så har vi till exempel gjort såhär:

 

Många av våra kunder tycker att det bland annat har saknats djupgående ansiktskrämer, produkter som minskar flagnande hud, “klibbfria” hudvårdsprodukter, naturliga/ekologiska anti-aging produkter, en bra rengöring och prisvärd ekologisk/naturlig hudvård.

Det här är något vi har räknat in när vi har skapat våra produkter. Alla produkter är naturliga och prisvärda. Hyaluronic Day Cream och Hyaluronic Night Cream är ansiktskrämer som är djupgående och som återfuktar ordentligt samt är klibbfria. Har du yngre hud? Droppa i lite Face Oil för maximal fukt.

Tatto Care, Body Oil och Face Oil+ är några av många produkter som vi tillverkar som minskar flagnande hud och är klibbfria. Gentle Hands håller dina händer klibbfria och minskar flagnande hud.