Face Mist refill

299 kr

Refill.

Face Mist har flera egenskaper som ger din hud ett lyster och återfuktar “on the go”.

Se vår film på YouTube

Svart vit youtube logo

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

En fräsch, återfuktande och uppiggande ansiktsmist med Niacinamide.

Face Mist återfuktar och piggar upp huden. Innehåller niacinamide som reducerar/förebygger fina linjer, återfuktar och mjukgör. Face Mist har flera egenskaper som ger din hud ett lyster och återfuktar “on the go”. Skyddar mot HEV-ljuset som kommer från bland annat dator- och mobilskärmar. En perfekt produkt i vardagsstressen. Ha med Face Mist i väskan till jobbet för att spreja ansiktet vid kontorsdatorn eller ha med den i snickarbyxorna för att spreja när du känner dig torr ute på arbetsplatsen.

Niacinamide är en fantastisk ingrediens. Enzymerna i vår hud är en viktig del i hudens kollagenproduktion och bildandet av lipider, som dels gör huden fast och smidig. Men dessa enzymer minskar i takt med åldern och fina linjer börjar träda fram. Genom att använda vår nattkräm med niacinamide så kan den processen ske långsammare. Niacinamide har även antiinflammatoriska egenskaper, som kan ha en fantastisk verkan på aknebenägen hud.

Vad gör HEV-ljuset?
HEV-ljus står för high-energy visible light, men man kallar den oftast för “blått ljus”. HEV-ljus kan liknas med UVA/UVB ljus som kommer från solen, men HEV-ljus utstrålas från just skärmar. Ljuset tränger sig in i huden och kan frisätta fria radikaler som leder till att man kan få rynkor, fina linjer, grövre hudtextur och pigmentfläckar. Ljuset påverkar bland annat vår kollagenproduktion och hudens skapande av hyaluronsyra, vilket är det som får huden att hålla sig fast. Vi har adderat niacinamide tillsammans med de ingredienser som skyddar mot HEV-ljus för att din hud ska slippa åldras i förtid. Det blåa ljuset ger även ökad hudkänslighet och ökad torrhet.

 

Användning:
Spraya hela ansiktet när du känner dig torr eller matt i ansiktet. Spreja flera gånger under dagen för att skydda huden mot HEV-ljuset. Fungerar även att spreja ovanpå smink.
Grunda huden dagligen med Hyaluronic Day Cream

Tips: Använd Face Mist som setting-spray. Spreja i ansiktet efter att du har applicerat alla “torra” sminkprodukter för att slippa ett kakigt resultat. Du får en återfuktad look med ett naturligt glow.

 

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som glasförpackning.

Storlek: 250ml 

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,078 kg
Dimensioner3,9 × 3,9 × 8,5 cm
Doft

White Flowers

Innehåll

Aqua purificata – omvänt osmosvatten, Cola Lipid – Mjukgörare, Cola Moist – Fuktbindare, Fragrance – allergenfri, Niacinamide – Mjukgörare, revitaliserande, Ply Suga Mulse D9 – Emulgator, SensiCare 4200 – konserveringsmedel

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Face Mist refill”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *