Argan Oil for fine & thin hair cranberry

129 kr

Djupvårdande, regenererande och skyddande hårolja för tunt hår.

  Snabb leverans! Handla för 399 kr för fri frakt!

Användning

Argan Oil for fine & thin hair är en djupvårdande, regenererande och skyddande hårolja. Använd den som värmeskydd, stylingprodukt, för att minska frissighet eller som en del av din dagliga hårvårdsrutin för att hålla håret friskt och starkt. Argan Oil for fine & thin hair lämpar sig bäst för tunt hår.

Argan Oil for fine & thin hair innehåller äkta marockansk arganolja som är känd för sina vårdande, skyddande och regenererande egenskaper. Oljan ger håret fyllighet, spänst och styrka tack vare sitt innehåll av flertalet välgörande fettsyror, fenoler (antioxidanter i växtbaserade sammansättningar såsom oljor) och sitt höga innehåll av vitamin E. Argan Oil Light tillför håret fukt och näring och lägger sig som en skyddande hinna över hårstråna. Oljan skyddar mot slitage i samband med styling, förebygger kluvna hårtoppar, reducerar frissigt hår samt reparerar skador som uppstått i samband med färgning.

För tjockt och lockigt hår rekommenderar vi Argan Oil for thick & curly hair

3 styrkor

  • Djupvårdande, regenererande och skyddande
  • Ger skydd mot mekaniska påfrestningar såsom borstning, kamning, styling etc.
  • Förebygger kluvna hårtoppar, reducerar frissighet, reparerar skador till följd av färgning

Håret ska få lika mycket kärlek som huden, håret blir ofta utsatt för hårt väder och/eller för mycket borstning. Unna håret en riktig makeover! Känn hur håret blir som nytt, doftar ljuvligt och hur mycket enklare det blir att kamma. Speciellt om du har tunt hår med fina hårstrån!

Använding:
Fördela 1–3 droppar mellan handflatorna och applicera i längderna och i hårtopparna. Kan användas som värmeskydd, stylingprodukt eller för att reducera frissigt hår.

Tips

Gör en djupverkande inpackning i håret 1 gång / vecka med Hair Masque. Använd rikligt med olja, gärna på fuktigt hår. Massera in och låt verka minst 30min. Bättre effekt uppnås vid längre verkan. Schamponera sedan 2-3ggr och avsluta med balsam.

För innehåll, välj Flik “Innehåll” nedanför.
Listan är ej med INCI namn och råvarorna är placerade i bokstavsordning, ej fallande skala såsom det är på produkten. Eftersom ingrediens-sammansättningar emellertid ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt innehållsförteckning med INCI hänvisar vi därför till förpackningen.

 

Cruelty free. Förpackningen källsorteras som plast och metall.

20 ml

Innehåll

Ytterligare information

Vikt0,077 kg
Dimensioner3,9 × 3,9 × 8,5 cm
Doft

cranberry

Innehåll

Arganolja, E-vitamin, Fragrance naturparfym, Squalane – mjukgörare /antioxidant

Recensioner

recensioner

    Det finns inga recensioner ännu.

    Bli först med att recensera ”Argan Oil for fine & thin hair cranberry”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *